A mai naptól az országgyűlési képviselők beszállnak a lakosság törlesztőrészleteinek fizetésébe

Van egy jó hírem a szombathelyieknek: akiknek januártól még több lesz a törlesztőrészletük a parlament mai döntései miatt a forint további durva gyengülése következtében, azok törlesztéseibe Ágh Péter és Puskás Tivadar belefizet a következő évtől.

Akit érdekel, annak megadom a telefonszámaikat, hogy a részleteket egyeztethesse velük.

Az országgyűlési képviselők a lakosság szolgálatába állnak.

“A mai naptól az országgyűlési képviselők beszállnak a lakosság törlesztőrészleteinek fizetésébe” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Az Ön elvtársai akik a Parlamentbe lógatták a lábukat az elmúlt gyurcsányista 8 évben, amikor Feri vallomása szerint 2006-ig kurvára nem csináltak semmit és ebbe majdnem beledöglöttek – meg az ország is – aztán kamuztak a választások előtt (2006-ban) még az EU-nak is hamis adatokat kiszolgáltatva, aztán 80% fölé vitték az államadósságot, adakoztak a választóiknbak a fizetésükből? Na, dugó komcsik!

  1. Az én elvtársaimnál már csak az Ön államosító, magántulajdont nem tisztelő, padlást lesöprő elvtársai a nagyobb kommunisták.

  2. Te komcsizó hülye gyerek. Csak pár adat, hogy lásd:
   – Svájci frank 2010 márc. 10: 178 Ft. —> most: 256 Ft
   – Euro 2010 márc. 10. : 260 Ft —-> most 311 Ft.
   (info : itt arfolyamkereso.com)
   Államadósság: idén szeptemberben: 82%, ami egyben rekord is.
   Tavaly márciusban: 80%
   Benzin ár: 2010 július :345 Ft —> most: 405 Ft.

   Na ezek után dugd fel magadnak a fasza jó fidesz (komcsi) kormányodat. Most meg az emberek döglenek ebbe bele… Na dugó te nyomorék!

 2. És még egy félóra sem kellett hozzá megint, és lásd:
  EUR 313.696 HUF
  CHF 257.74 HUF

  Hát basszátok szájba a köcsög fideszes anyátokat…

 3. Na, helyben vagyunk. Ma lettetek törvényesen elismert, magyar gyűlölő, padláslesöprő, ÁVH-t működtető, 56-ot vérbefojtó kommunista utódpárt. (Immáron hivatalosan is.) Nem mintha eddig másképpen viselkedtetek volna. De amiért jár az elismerés, azért bizony jár. Gyilkos Kádár utódai vagytok. Örökre!

  1. A gondolatmenetet folytatva, ha már itt tartunk:
   A fideszesek, jobbikosok nagyobb része pedig a magyar-gyilkos nyilasok és náci seggnyalók szellemi örököse.
   Sok értelme van a múltat ide rángatni … miközben a jelenben történteken is hányni lehet.

 4. Monggggya mááá meg jogász Úr!
  A Fidesz Magyar Polgári Párt és a Jobbik Magyarországért Mozgalom milyen jogi úton-módon kapcsolódik Szálasi Ferenc bármely korábbi mozgalmához, pártjához vagy valamely más korábbi magyarországi nemzeti szocialista szervezethez? Azon kívül, hogy maguk mszmp-s és mszp-s komcsik a szadesz-szal karöltve 20 év náciznak mindent és mindenkit, aki rámutat az Önök súlyos történelmi felelősségére. Jogilag is gyilkos fattyúk vagytok. Mindörökké. ÁMEN! :DDD

  1. És ha már egy ilyen felkészült emberrel hozott össze a sors, elégítse már ki kíváncsiságomat, vajon a Fidesz sorait erősítő volt mszmp-s funkcionáriusok milyen tisztítótüzön mentek keresztül, hogy ők mentesülnek minden felelősség alól? Orbán esetleg ma hazamegy, és apját is számonkéri, vagy Kövér saját magát?
   Ne röhögtesse ki magát, hogy nem érti, miért kellett ez a baromság. A Jobbik vitorlájából fogja ki a szelet a Fidesz az összes ilyen döntéssel. Ehhez van eszük, meg a forint leértékeléséhez…

 5. Szellemi örökös kifejezés magáért beszél. Ha nem érti, kérjen segítséget.

  Magam részéről messziről teszek rá, hogy elmebetegek gyülekezete milyen jogszabályokat hoz megszégyenítve, megcsúfolva a parlamenti törvényhozást.

  Ha pedig nekem valaki elmagyarázza, hogy utódpártozással miért lesz januárban több százezer ember törlesztőrészlete kevesebb, megköszönöm. A nevükben is.

 6. Olcsó, szar demagóg szöveg. Általánosítások és csúsztatások. A pártpreferenciák kurvára mást mutatnak, pedig lassan 2 év telt el a választások óta. Az MSZP-re meg a kamu DK-ra egyre szarabb napok jönnek.

 7. Tudod, Csaba, Téged sokan (joggal) intelligensnek tartanak, de nem szeretnek. Én is ilyen vagyok. Hatalomért, szocikért, Ipiért mindent és minden áron. Te tudod… De nekem nem kell ez az alvilágiság, azzal együtt, hogy itt és most a Fideszt/Jobbikot a legnagyobb csapásnak tartom erre az országra. Azonban nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy bármiképp is hozzájárulok ahhoz, hogy Te vagy Ipi (és Kiss P. és Puch, etz.) újra odakerülhessetek a hatalom közelébe. Nincs jó válasz, csak egyéni túlélési stratégiák: az enyém pl. az, hogy gyerekeimet arra trenírozom, minél könnyebben tudjanak egy idegen, de a magyarnál normálisabb országban gyökeret ereszteni.

  1. Őszinte üzenetre, őszinte válasz: nem ismersz engem, persze nem ismerhet mindenki. Leszarom a politikát. Vagyok, aki vagyok, gondolom a világról, amit akarok.
   Ipkovich Gyuriért bármit megtennék, mert jó embernek tartom. Puch László rossz ember, magam is tragédiának tartanám, ha újból a hatalom közelébe kerülne. Az elkövetkező évek a túlélésről fognak szólni. Én magam és a családom túléli. Akinek csak lehet, segíteni fogok, hogy túlélje.
   Boldog új évet!

 8. Tisztelt Uram!
  Valóban apszurd amit betetszett írni. Olvasom a hozzászólásokat, amik természetesen politikai hovatartozás szinten mozognak. Akik anyáznak, komcsiznak, azokkan nincs mit kezdeni, mert idióták és kész. Én a problémát abban látom, hogy ez az ország azért tart itt mert ha nézzük az elmúlt évszázadokat, mindig a gyülölködés volt a meghatározó. Erre épült minden és ez sajnos ma is így van. Én soh nem politizáltam és elég öreg vagyok, de azt látom, hogy Orbán végig arra törekedett, hogy megossza az országot. Mit mondjak tökéletse munkát végzett. Attól félek, súlyos évtizedeknek kell eltelni, hogy barátságban éljen a nép, már ha egyáltalán lesz még Magyarország. Mindig az a fránya múlt, de szerintem sokkal fontosabb most a jelen és a jövő. Az nem vitatható, hogy ezt a várost a Fidesz vitte csődbe. Bár Önök voltak hatalmon, de a többség 2008-óta Marton, Molnár, Szakály féle társaság volt. Csak egyetlen tényt szeretnék mindenkinet a tudtára adni. 2007-ben 5,6 milliárd volt a város hitele, most 15,9 milliárd. Ez kökemény, és egészen brutális tény. A Fidesz többség talicskával tolta el a milliárdokat, remélem ezért felelni fognak. Ez a jelen és ennek tisztázása nélkül nem lehet jövő.

 9. Béla! Te aztán nem politizálsz! Csak fröcsögöd a szar mszp-s dumát.

  Ti beszéltek gyűlölködésről? A rohadék Kun és Szamuelytől kezdve Rákosin és Kádáron át egészen Grósz Károlyig és a jogutód MSZP-ig miről szól a történetetek? Gyilkosság, vér, kínzások, magyarok üldözése. Hazaárulás, ruszkik behívása. A 80′-as évek elejétől a folyamatos eladósítás,…

  Szerencsére kihalófélben vagytok, a Czeglédy félék meg már amikor felkerültek Pestre az egyetemre, akkor is csak érdekből, pénzért és a kurva jó egzisztencia miatt csatlakoztak a posztkomcsi párthoz.

  Ennek vége, képviselő úr meg addig örüljön, amíg a vagyonát élvezheti. Politikailag “sajnos” már nullák.

 10. Remélem, az a mondat, hogy addig örüljek, amíg a vagyonomat élvezhetem, nem egy fenyegetés?! Bár még csak nem is burkolt, nekem elég egyértelműnek tűnő üzenet…

  Végülis nem volt olyan rég, amikor szombathelyieket szombathelyiek marhavagonba raktak, majd beköltöztek az elhurcoltak otthonaiba a jól elvégzett munka után … Gondolom, szülei révén Ön nosztalgiával tekint vissza erre az időszakra.

  Már csak annak örülnék – ha már ilyen bátor – ha adná is a nevét a szavaihoz. Legyen elég vér a pucájában!
  Bár tippem van, mert van egy közismert náci elmebeteg, aki Kálti Márk neve mögé bújik, amikor írogat. Őze Mihály az igazi neve, és többek között horogkeresztes képek vannak a facebook oldalán. És imád minden fórumon okoskodni, persze, nem a saját nevén, mert ahhoz gyáva.

  By the way: 1996-ban léptem be a Szocialista Pártba, 20 évesen, Szombathelyen. Az egyetemre 2000-ben vettek fel.
  By the way #2: Minden pénzt, amit választott tisztségemért kaptam, elköltöttem, elköltöm a választókörzetemre és a szegényekre (tűzifa, élelmiszer, karácsonyfa, stb)

 11. Ezt a barmot egyszer sikerült megkérdezni, hogy Ő e az az Őze Mihály aki Kálti Márk név alatt írogat. A nagy neonáci öntudatával tagadta le magát és még gyorsan hazudott egy nevet is. Na ilyen egy igazi mély magyar. Egy gyáva jellemtelen senkiházi barom….
  Akkor lettél volna bátor…

 12. Tisztelt Czeglédy Csaba Úr! Az Ön üzenete, amivel ez az oldal elindult, szellemes és főleg elgondolkodtató volt! Örömmel olvastam, azt gondoltam, na végre, az országban elsőként akadt egy politikus, aki tényleg érti a dolgát, megegyezett a képviselőkkel, akik megértették, mi a dolguk! Nagy baj esetén, vészkorszakban csak egységgel és együttműködéssel megyünk valamire! Ma ilyen idők járnak és ezért tetszett, hogy Czeglédy Csaba humorral és jó elgondolással – ahogy azóta már bizonyította tettekkel is – segíthetünk egymásnak. De lám, a kontroll és önfegyelem teljes hiánya, no meg az évek alatt felhalmozódott negatív példák arra ösztönzik az író-olvasókat, hogy rögtön előkeveredjen a kommunistázás és sajnos a képviselő úrtól a fasisztázás.

  Milyen szerencse, hogy e dologhoz sem a kommunistáknak, sem a fasisztáknak nincs köze! Az ő bűneik az egekbe kiáltanak, az emberiség legfájdalmasabb pillanatait okozták…
  Nos, ha a hír igaz, én szívesen segítek az adományok összegyűjtésében Ágh, és Puskás Úrnak; ha a hír fájdalmas kacsa, úgy még inkább ezt teszem. Sajnálom, de ma nem az a kérdés, hogy ki mitől bántódik meg, ma a legsürgősebb összefogás kell, ha egyáltalán életben szeretnénk maradni!

  Drága hozzászólók! Nekem semmim nincs, nincs munkám, jövedelmem és békém, már jó ideje, de megpróbálom, hátha sikerül:
  Kedves Czeglédy Csaba! Szépen kérjük Önt, keresse meg nemes ötletével az összes országgyűlési képviselőt és a városi, megyei testületek tagjait és bírja rá őket az önzetlen adakozásra! Ön már önként megtette, akár egykor nemes elődje, gróf Széchenyi István! Az ajándékozottak nevében is köszönöm!
  Szóljon a minisztereknek, képviselőknek. Ők szolgák, ahogy a nevük is mutatja, hát szegődjenek szolgálatra! Ön már cselekedett! Megtalálta a leghátrányosabb helyzetűeket, és egyben felvállalta, hogy ezért folyamatos támadásokat is el kell viselnie. Mert cigányokon segített…

  Holnap már nem ez lesz a fontos. A gyermekszegénység, az éhséglázadások korába léptünk, ki tudja, mi jöhet még! Aki teheti, akár írással, szóval, akár pénzzel és élelemmel köteles segíteni a rászorulókon. Erre tanítottak a nagyszüleink, akik még tudták, mik a parancsolatok, a törvények!
  Mert a múltat, a jelent lehet tagadni, szidni, hamisítani – az megváltoztathatatlan! De a jövő itt áll előttünk…

  Senkinek nem kell megbántódni a Czeglédy Úr bejegyzésén. Jó ötlet, amin érdemes elgondolkodni. Még akkor is, ha utána hol fasisztának, hol kommunistának bélyegeznek majd. Én vállalom…

 13. @kistóbiás: nézz már szét a Fidesz háza táján!!! Több ott a volt MSZMP-s mint az összes ma magát baloldalinak valló pártban.
  Egyébként is “a fejétől bűzlik a hal”: elég csak megnézni a Köztárrsasággi Ellnök urat. Milyen szép a pártkönyve.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.