Lúzer Jobbik

Mai nap találós kérdése: mit csinál egy Jobbik szervezet elnöke, ha a gaz szocik irodájához akar sajtótájékoztatót szervezni, és meg akarja tudni, hogy vajon nyitva van-e az az iroda?

Azt, hogy mi erre a párt útmutatása, nem tudjuk, de az biztos, hogy a szombathelyi Jobbik szervezet elnöke, Balassa Péter úgy szerzett információt erről a nagyon kevesek által tudott titokról, hogy felhívta a szombathelyi MSZP egyik vezetőjét, Gyebrovszki Jánost, és megkérdezte.

Amikor Gyebró visszakérdezett, hogy ugyan, Péterkém, csak nem akarsz belépni hozzánk, ez a lúzer elnök zavarában elhadarta, hogy jönnének hozzánk sajtótájékoztatót tartani, de nem tudja, van-e nálunk délelőtt ügyfélfogadás.

Balu, én is megnyugtatlak, nyitva van az irodánk délelőtt 10 órakor is, várunk Benneteket nagy szeretettel. Igaz, mi nem ügyfélfogadásnak hívjuk, de ha például az ingyenes jogsegélyszolgálatunkat szeretnéd igénybe venni, lehet, hogy Ipkovich Gyuri vagy én is a segítségedre sietünk.

… Atyaég, és még ezek akarják az országot vezetni…

Mindenhol ilyen ökrökből áll ez a párt, vagy vannak azért értelmesebb tagjai is?

Azt meg csak zárójelesen jegyzem meg, hogy remélem, nem a szombathelyi MSZP pártiroda előtt tartandó sajtótájékoztató az a nagy ötlet, amit kitalált kínjában a megyei és a szombathelyi Jobbik vezetés, amivel be akarnak kerülni a médiába… Értem én, hogy szar dolog lehet azzal szembesülni, hogy a Wass Albert szobornál tervezett megemlékezésre nem tudnak 5 embernél többet megszervezni „tömegnek” …

http://westindex.hu/kozelet/botranytol-tart-a-jobbik-szombathelyi-elnoke

… de azért nem sok észre vall, hogy a Jobbik beviszi az MSZP irodájába a sajtót.