Nincs pénz fűtésre a Haladásnál, mert nem utal a Haladás…

Az eszem megáll! Ilyen aztán tényleg nincs!

Tóth Miklós, a Haladás Kft. ügyvezetője nem volt hajlandó egész 2011-ben aláírni a Haladás VSE-vel a stadion és kiszolgáló helyiségek (többek között az öltözők, az irodák) bérleti szerződését.

A HVSE borzalmasan sok pénzt, évi 5 millió forintot szeretett volna kapni, azaz havi nem sokkal több, mint 400ezer forintot.

Három hete hiába kér időpontot a HVSE a Haladás ügyvezetőjétől, Tóth Miklós nem ért rá, hogy beszéljen velük. Egy emeleten vannak a klubépületben, kb 10 méterre egymástól…

A HVSE előleget szeretett volna kérni a 2011-es bérleti díjból (!!!), igen, most 2012 januárjában, mert attól tartottak, hogy elfogy a pénzük, és nem fogják tudni például a fűtésszámlát kifizetni.

Tóth Miklós szart az egészre. Elment inkább síelni.

De azok is szégyelljék magukat, akik nem utasították Tóth Miklóst. Megvárták, mi lesz.

Az lett, hogy 2012 február 3-án Szombathelyen, Nyugat-Magyarországon, 10 kilométerre  az osztrák határtól kikapcsolták a Haladás Vasutas Sport Egyesületnél a fűtést.

U.i.:

Csak egy kérdés: ha nem ad már pénzt a MÁV a létesítményfenntartásra, akkor miért nem vesszük meg már végre az ingatlanokat? Mi 3 éve 650 millióig toltuk le az árat. A mostani városvezetés nálunk biztosan ügyesebb, elintézik olcsóbban. Csak ne vesztegessük az időt!