Egy ember megalázása

A csütörtöki közgyűlés zárt ülésén percemberkék aljas és szánalmas módon elbántak egy emberrel, aki két évtizede szolgálja városunkat.

Szakács Dávid megélhetési jogász – akit a Vasivíz jogi vezető székébe ejtőernyőztették  elvtársai – vezetésével a következő fideszes képviselők alázták meg a város aljegyzőjét:

Marton Zsolt, Molnár Mikós, Lazáry Viktor, Tenki Mária, Szakály Gábor, Ágh Péter, Horváth Csaba, Lendvai Ferenc (hoppá, még egy megélhetési vasivizes bohóc), Poór András, Prugberber Emil, Rettegi Attila (fizetett városi közalkalmazott), Sági József (fizetett városi közalkalmazott)

Annyi vér sem volt a pucájukban, hogy ezt nyílt ülésen tegyék. Még gyávák is. A nemzeti együttműködés jegyében a zárt ülés ide vonatkozó jegyzőkönyvét – mihelyst aláírja az arra illetékes – nyilvánosságra fogom hozni.

És mindezt a város polgármesterének háta mögött. Csak remélni tudom, hogy az életét talán átértékelő Puskás Tivadar nem tudott erről az aljasságról.

POLGÁRMESTER ÚR! HA TÉNYLEG SZÁMÍT ÖNNEK EGY KICSIT IS A TISZTESSÉG ÉS A BECSÜLET, AKKOR EZT AZ ALJAS ÉS SZÁNALMAS  -nem mellesleg durván jogsértő – KÖZGYŰLÉSI DÖNTÉST NE ÍRJA ALÁ!

MINDENKIVEL ÚGY BÁNNAK MAJD AZ EMBEREK, AHOGY Ő MAGA BÁNIK AZ EMBEREKKEL!

Csak úgy mondom…