Lazáry teljesen hülyét csinál magából

Történt, hogy  tegnap, november 11-én este nyolckor Lazáry Viktor, mint Szombathely alpolgármestere meghívót küldött a teljes magyar sajtónak:

Lazáry Viktor, Szombathely MJV alpolgármestere sajtótájékoztatót tart, amelyre tisztelettel várja a szerkesztőségek munkatársait!

Téma: Feljelentés a Czeglédy ügyben 

Időpont: 2013. november 12. (kedd) 13.00 óra

Helye: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) bejárata előtt

Tehát, Lazáry Viktor, mint Szombathely város megválasztott tisztségviselője egy városunkat érintő országos ügyben ki akart állni a nyilvánosság elé. Az ő dolga.

Azonban mi történt ma:

From: Viktor Lazáry [mailto:lazary.viktor@gmail.com]
Sent: Tuesday, November 12, 2013 10:05 AM
To:

Subject: Sajtótájékoztató_elmarad

Tisztelt Szerkesztőség!

Tájékoztatom Önöket, hogy a mai, 13.00 órára a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) elé meghirdetett sajtótájékoztató elmarad.

Tisztelettel, Lazáry Viktor, Szombathely MJV alpolgármestere

Viktorunk vagy kijózanodott, vagy rászóltak, hogy talán nem kellene a gittet rágnia, vagy elvitték a rendőrök. Őszintén kezdek érte aggóni.

 

“Lazáry teljesen hülyét csinál magából” bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Egyértelmű!

  A hülyéje magánakciót kezdeményezett, de a pártközpontból rászóltak, hogy ezt azért már mégsem kellene. Vikinek és két másik (mindenkitudjakiknek) szombathelyi fideszes társának vége. Politikailag kinyírták magukat ebben az ügyben, hogy büntetőjogilag mi lesz a vége, az még kétséges.

  Hát igen, így fog hatalomra jutni 2018-ban a Jobbik.

 2. Képviselő úr ! Fel a fejjel ! Önnek sok sikert ! Egyébként Lazáry tudomásul vehetné már,hogy széllel szemben nem lehet hugyozni.

 3. Valójában hihetetlen bárgyúság, amit Lazáry saját magával tesz ilyen akciókkal, meghírdetem, lemondom……., aztán meg a köröm és haj mintát nem hajlandó felvállalni a drogmentességének a bizonyítására.
  De itt már túl sok a bizonyíték, hajókázás, kurvák, drog többen……, stb.
  A Polgármesternek pedig nem illik kiállni vele egy porondra, ha csak ő is nem drogozik, feltételezhető, hogy NEM! – a saját tisztaságát igyekezzen megőrizni, ha beosztásában nem is profi! – legalább drogosoknak ne legyen a pártolója, rossz példát mutatnak!

 4. Teljesen mindegy hogy kit mivel vádolsz, és rágalmazol, akkor is 2014-ben Lazáry lesz Szombathely polgármestere!!!!!
  Tudomásul kell venned NEKED ÉS A SZAVAZÓIDNAK IS!!!!!!!

 5. Te, Andikám!
  Vedd már tudomásul, hogy Lazáry meg a másik két fideszes-bulizós-kokós-kurvázós cimborája örülhet, ha megússzák annyival, hogy eltakarodnak a közéletből. Itt kinéz aztán még egy pár dolog nekik, amit örülnek, ha megúsznak felfüggesztettel. Egyáltalán ki szavazna rájuk ezek után ebben a városban. Csak úgy mellékesen említem, hogí gőzerővel nyomoz az NNYI a srácok után. Fel kéne ébredni Andikám!

 6. Czeglédy nem lehet hogy csak a polgármesteri székre fáj a fogad?meggyanúsítani valakit ilyen súlyos váddal,de még ha esetleg ki is derítené a rendőrség akkor is.Miért nem inkább az adóügyeidről beszélsz ?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.