Gazember a HVSE élén!

Homlok Zsolt, a HVSE nemrég megválasztott, Fidesz által támogatott elnöke a Haladás VSE szakosztályaival kufárkodik. Értem én, minél kevesebb sportoló, annál kisebb probléma, és annál inkább lehet ingatlan-panamázni a Rohonci úton.

hali_stadion

Horváth Vilmos, a Dobó SE vezetője valószínűleg véletlenül publikussá tette a Németh Zsoltnak szánt üzenetét. Jól tette, mert így legalább beláthatunk egy pillanatra a színfalak mögé:

“Szia Maca!
Mi újság van Veletek, minden OK?
Múlt pénteken találkozatam a Haladás elnökkel, átbeszéltük a versenyzők áthozásának a témáját, végül abban maradtunk, hogy főként a választási kampány miatt ne siessük el,én sem szeretném, ha cege mega hozzá hasonlók betámadnának bennünket , meg más aspektusok is vannak. Szerintem nekünk úgy is jó lesz, ha áprilisban bonyolítjuk le az átvételt, legfeljebb az idén nem nekünk hoz az a pár ember pontot. (…)”

Horváth Vili megüzente

A Cege lennék én. A hozzám hasonlók nem tudom kik. Talán azok, akiknek hozzám hasonlóan szívügye a Haladás.

Értem én, hogy a HVSE elnöke, aki egyébként egy minden hájjal megkent építési vállalkozó, azt hiszi, hogy beleült a tutiba azzal, hogy egy 10 milliárdos komplexum fog épülni az elkövetkező években a Rohonci úton, a Haladás székhelyén, amely ingatlant azért kaptunk meg mi, szombathelyiek ingyen az államtól, hogy a HVSE és így a sportolók jövője biztosítva legyen.

Csak hát azok a fránya sportolók és szakosztályok ne lennének. Az egyiket ide, a másikat oda, a harmadikat megszüntetni, a negyediket ellehetetleníteni – ilyen egyszerű a képlet. Így nem marad semmi az egyesületből, aztán már bizniszelhet is Homlok a haverjaival és politikus barátaival a város egyik legértékesebb ingatlanával… Régóta sejtjük, hogy pár ember részéről erre megy ki a “játék”.

Egyébként arra kíváncsi leszek, hogy Annus Adrián Hudi Ákossal kéz a kézben átsétál-e a DOBÓ SE-hez, ahol aztán Németh Zsolt szakmai felügyelete mellett készülnek majd az olimpiára…

Szégyen kedves Homlok Zsolt, amit csinálsz! Nem vagy méltó arra, hogy a HVSE elnöke legyél! Vagy így, vagy úgy, nem maradsz sokáig ebben a pozícióban. Még akkor sem, ha Lazáry Viktor haverod a testével akar majd megvédeni téged.

Homlok és Lazáry

De addig is: el a kezekkel a Haladástól!

 

“Gazember a HVSE élén!” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Jó kis hatásvadász poszt ismét. 🙂
  Laikusnak semmit nem mond Vili üzije, jelenthet ez bármit, akár jót is a szhelyi dobósportra nézve.
  Kedves Csaba, eloszlathatnád a ködöt legalább minimális mértékben. Először csak egyet kérdezek, ahol először akadtam fenn. Azt írod, hogy “Értem én, minél kevesebb sportoló, … annál inkább lehet ingatlan-panamázni a Rohonci úton.”
  Vagy csak én nem értem az összefüggést?

 2. Istenem!
  Csak egyszer valaki írná meg az igazságot az álszent Németh Famíliáról…
  Szerintem a fél város álla lezuhanna…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.