Horváth Csaba Szombathely bohóc-referense

Horváth Csaba – talán jobb sorsa érdemes – képviselőtársam nagyon nemes feladatot kapott a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől: ő a felelőse a szombathelyi bohócoknak.

A Fidesz agytrösztjei kitalálták, ha már van egy csomó lopott pénz a párnacihában, akkor költhetnének belőle negatív kampányra. Így készültek el a Civil Összefogás Fórum plakátjai és hirdetései. Ezen országos negatív kampány költsége becslések szerint elérte a 200 millió forintot, és amely kampányt természetesen a Fidesz gyáva módon ismét nem vállalt fel (lásd még Rogán Tóni esetét a Magyar Vizslával). Persze értem én: kényelmesebb más szerszámával verni a csalánt.

A CÖF hirdetésein a baloldali összefogás pár főszereplője mellett feltűnt egy bohóc is,  amely bár a rossz nyelvek szerint az éppen orvosi kezelés alatt álló Orbán Viktort ábrázolja, személyazonossága  mégsem egyértelmű.

bohócok Szombathelyen

És ha már kampány, akkor a Fidesz ezt a bohóc-ábrázolást használja is. Bár tagadják, hogy közük lenne hozzá, azért csak feltűnt ez a bohóc Szombathelyen is egy ellenzéki fórum ellen tiltakozók körében.

És láss csodát, a kis csoport felügyelője nem mást volt, mint Horváth Csaba, fideszes városi képviselő, aki néha még a bűnmegelőzési bizottság elnöki szerepében is tetszeleg, ami elvileg azt jelenti, hogy ő is küzd a fideszes trafikokat baltával kirabló lúzerek ellen.

HCS bohóc

“A tüntetőket egyébként Horváth Csaba, fideszes városi képviselő fotózta, amikor a sajtófotósok megjelentek, Horváth eltűnt az épület mellett. Ellenőrzi, és jelenti, kik teljesítik a feladatot – mosolyog egy kolléga.”  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/konya_peter_forum_szombathely_bohocplagium

Horváth Csaba városi képviselő tehát befutotta a nagy karriert: személyesen felügyelheti Szombathelyen Orbán Viktor bohócait. Ezen nemes feladatához  ezennel szívből gratulálok, és kívánom, hogy ezen a területen is érjen el nagy sikereket a haza szolgálatában.

Úgy egyébként: ha már ennyi szabadideje van képviselőtársamnak, akkor a választókörzetében nem ártana néha kicsit dolgoznia, mert nagyon sok a panasz és nagyon sok a rászoruló a Derkovitson. Megoldok én mindent, nem azért mondom, de talán kötelesség is van a világon…

 

“Horváth Csaba Szombathely bohóc-referense” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Tisztelt Dr. Czegledy Csaba!
  Ugye nem gondolta komolyan a cikkenek utolso bekezdeset? Melyik fideszes kepviselö kapja azert a penzet, hogy tegyen is valamit a valasztoiert??? Van neki sokkal fontosabb dolga is a bohocok ellenörzöfotozasan kivül, pl. lakhatasi tamogatast kervenyezni, a parlamentben szundikalni, meg megvehetö földek utan nezni es hasonlo közhasznu tevekenysegeket folytatni. Kerem tehat ne zaklassa a tisztelt kepviselö urat olyan teljesithetetlen követelesekkel mint a körzetenek meglatogatasa, mert bokros egyeb teendöi mellett erre nincs ideje!

 2. Hihetetlenül böszme lehet ez a Horváth Csaba. Régen, a Chauchesku Romániájában, a Securietate embereitől lehetett ilyeneket látni. Itt tartunk, nyíltan ellenőrzik, fotózzák az embereket, jól végzik-e a rájuk rótt feladatot.
  Érezzék a nyomást, a Nagy Testvér 14 mindehol figyel.

 3. Egyébként az oninózus bohócos plakátokat a egyszerűen felülkellene címkézni a többihez hasonló névtáblával: a bohócra egy Orbán Viktor, vagy itt a Puskás névvel.

  1. Na igen megszólaltak a kommunisták… Nekik nincsen ilyen jó ötletük és már lopják! Pár évvel ezelőtt be is vallották. Most sem változott ott semmi, pedig eltelt jó pár év!

 4. Megszólalt az örök tökéletesség ismét! Amikor a közgyűlés elől részleteket hallgat el akkor mit akar? Inkább a saját háza táján sepregetne…
  A bohóc jó, hogy ott volt! Legalább nem kellett tükör, hogy szembenézzenek magatokkal! Ott voltatok magatokkal szemben!

 5. http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/konya_peter_forum_szombathely_bohocplagium
  “Ha meghallom a rezsicsökkentés szót, rosszul vagyok. Be kell menni egy üzletbe és azonnal érzékelni lehet, hogy semmit nem ér a csökkentés. Százszorosan veszik vissza a különböző áremelésekkel és a tranzakciós díjakkal.”
  Üzenem a “nofrete” nevű hozzászólónak:
  Te balf* nem a boltba fogod észrevenni hanem az otthoni számláidon! Tudod a s szolgáltatások árát csökkentették, ha már olyan sötét vagy, hogy nem veszed észre! Annyi eszed van mint egy töknek!
  Megérdemelnéd, csak neked és a társaidnak a kormány megvonja a rezsi csökkentését és csak fizesd/fizessétek tovább az eddigi és a tovább emelkedő árakat!
  Tranzakciós díj eddig is volt! Nem újdonság. Bocs, hogy megengedi a kormány, hogy ingyen vegyél fel…..

 6. http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/konya_peter_forum_szombathely_bohocplagium“,,Nekünk számít a rezsi.”
  Mert hülyék tetszenek lenni bzmeg, erre mást nem lehet íni… örüljenek csak annak a pár ezer forintnak, és még véletlenül se vegyék észre, mennyivel fizetnek minden másra többet…
  Arra meg végképp felesleges gondolni, hogy milyen következmények lesznek, vagy voltak…
  A jövőt meg minek nézni, kit érdekel, hogy hosszabb távon nem lesz fenntartható, vagy a lakosság szívja meg. Hát tessék csak hülyének lenni, sajnos joguk van hozzá…”
  Pofád úgy látom neked is nagy! Azt nem veszed figyelembe, amit lehetett ti élcsészétek! Lehet, hogy ez is az lesz ,de ez csak 1 a több millió döntésből amit nem kell mondani, hogy ti MIND elcsesztétek! Egyőt-egyig!

 7. Támogatom _Tökkel ütöttek!_és a _Tudatlanok előnyben!-t_
  Teljesen igaza van! szebben nem is fogalmazhatta volna meg senki!
  Összefuthatnánk valamikor! 🙂

  1. aki tökkelütött, az nyilván nem tudja, hogy a blog írója látja a kommentelők IP-címét
   a legutóbbi négy különböző nevű hozzászóló egy IP-címről írt
   biztosan nagy a család 🙂

 8. Bekaphatja a fidesz!
  De mivel tettek valamit rájuk szavazok! A többiek csak fogják be! Hadják békén a Fideszt had dolgozzon! Ne a többi böszme és retardál társasággal/társaságokkal keljen foglalkoznia!
  Na Cső!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.