Horváth Csaba Szombathely bohóc-referense

Horváth Csaba – talán jobb sorsa érdemes – képviselőtársam nagyon nemes feladatot kapott a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől: ő a felelőse a szombathelyi bohócoknak.

A Fidesz agytrösztjei kitalálták, ha már van egy csomó lopott pénz a párnacihában, akkor költhetnének belőle negatív kampányra. Így készültek el a Civil Összefogás Fórum plakátjai és hirdetései. Ezen országos negatív kampány költsége becslések szerint elérte a 200 millió forintot, és amely kampányt természetesen a Fidesz gyáva módon ismét nem vállalt fel (lásd még Rogán Tóni esetét a Magyar Vizslával). Persze értem én: kényelmesebb más szerszámával verni a csalánt.

A CÖF hirdetésein a baloldali összefogás pár főszereplője mellett feltűnt egy bohóc is,  amely bár a rossz nyelvek szerint az éppen orvosi kezelés alatt álló Orbán Viktort ábrázolja, személyazonossága  mégsem egyértelmű.

bohócok Szombathelyen

És ha már kampány, akkor a Fidesz ezt a bohóc-ábrázolást használja is. Bár tagadják, hogy közük lenne hozzá, azért csak feltűnt ez a bohóc Szombathelyen is egy ellenzéki fórum ellen tiltakozók körében.

És láss csodát, a kis csoport felügyelője nem mást volt, mint Horváth Csaba, fideszes városi képviselő, aki néha még a bűnmegelőzési bizottság elnöki szerepében is tetszeleg, ami elvileg azt jelenti, hogy ő is küzd a fideszes trafikokat baltával kirabló lúzerek ellen.

HCS bohóc

„A tüntetőket egyébként Horváth Csaba, fideszes városi képviselő fotózta, amikor a sajtófotósok megjelentek, Horváth eltűnt az épület mellett. Ellenőrzi, és jelenti, kik teljesítik a feladatot – mosolyog egy kolléga.”  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/konya_peter_forum_szombathely_bohocplagium

Horváth Csaba városi képviselő tehát befutotta a nagy karriert: személyesen felügyelheti Szombathelyen Orbán Viktor bohócait. Ezen nemes feladatához  ezennel szívből gratulálok, és kívánom, hogy ezen a területen is érjen el nagy sikereket a haza szolgálatában.

Úgy egyébként: ha már ennyi szabadideje van képviselőtársamnak, akkor a választókörzetében nem ártana néha kicsit dolgoznia, mert nagyon sok a panasz és nagyon sok a rászoruló a Derkovitson. Megoldok én mindent, nem azért mondom, de talán kötelesség is van a világon…