Hende Bubu és a trafikmutyi

Értem én, hogy nem Hende Csaba mondta meg, kik nyerhetnek trafik működtetési jogot Szombathelyen és a környező falvakban. Nyilván neki ehhez az égvilágon semmi köze nincsen.

Ettől még a toronyi trafikos csak kitett pár Hende plakátot a dohányboltja falára. Kicsordul  az ember könnye a meghatottságtól ily nagy önzetlen segítség láttán.

Hende bubu dohányt markol

Ebben a faluban egyébként azt is meglehetett tenni, hogy a Fidesz-barát trafikos a helységnévtáblán reklámozta a boltját.

256244

 

“Hende Bubu és a trafikmutyi” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. És ebben a faluban él az a 2 tróger akik megloptak! A tisztelt bíróság Sz. Dávidot, és Z. Patrikot, már meglévő felfüggesztett büntetésük mellett, ismételten csak felfüggesztettel büntette!! Több mint 10 rendbeli lopás amit több százezer Ft értékben követtek el! Kártérítésre kötelezték őket, de természetesen nem fizették meg! Dolgoznak feketén, vagy ki tudja honnan van pénzük a megélhetésre kocsikázásra, ruházkodásra, cigarettára stb. De nem fizetnek, mert nincs munkájuk!
  Kedves Czeglédy úr! Engem ez jobban idegesít, mint hogy ki a bánat kapott milyen trafikot, és annak a falán kinek a képét reklámozza!
  Az, hogy ilyen semmirevaló, bűnözőket védő ügyészségünk és bíróságunk van, arról pedig nagyrészt önök is tehetnek!

 2. Nevetségesek vagytok!!!
  Nem a jó létért küzdötök hanem hogy tele legyen a kibaszot zsivány zsebetek..egymást ölitek, nem mindha tényleg össze fognátok a nemzetért országért …!!!
  Egyetlen egy párt csinálta azt hogy a kampány pénzért étel-osztásra használta fel..ti meg azon versengetek hogy melyikötőké a legnagyobb pofa a kiragasztott plakátokon…mennyibe kerül egy ilyen?! 10.000-100.000 netalántán milliós összegű..
  Szavazzon az aki megteheti amúgy eladom a jogomat..valamiből élni is kell…!!!Ilyenkor kuncsorogtok a szavazatokért…amúgy meg leszarjátok azt aki az adójából fenntart benneteket…
  Aztán törölheted leszarom ….;)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.