Puskás, Hende, Ágh bűncselekmény elkövetésére készül!

Orbán Viktor és a Fidesz vezetése retteg. Félelmükben még arra is vetemednének, hogy átírják a demokratikus berendezkedésű ország egyik legfontosabb „játékszabályát”, a választási eljárásról szóló jogszabályt.

Átrajzolt választási körzetek, eltörölt részvételi korlát, egy fordulós választás, 9 évre megválasztandó fideszes választási bizottság, polgármesterek által közvetlenül utasítható jegyzők – és mindez nem elég nekik. Most arra készülnek, hogy a részvételi arányt mesterségesen csökkentsék.

Ennek érdekében még azt is bele akarják írni az Alaptörvénybe (annak átmeneti rendelkezéseibe), hogy a magyar választók levél útján se regisztrálhassanak!

Az új módosító javaslat a konkrét feliratkozásról szóló eljárási szabályokat is alaptörvénybe foglalná. Eszerint, aki nem rendelkezik magyarországi lakóhellyel az csak levélben és elektronikusan, míg aki Magyarországon lakik az csak személyesen és elektronikusan regisztrálhatna. Azt is az alaptörvényben rögzítenék, hogy a választásra legkésőbb a szavazás előtt tizenöt nappal lehessen regisztrálni. http://www.origo.hu/itthon/20121003-a-valasztasi-regisztraciohoz-faragjak-az-alaptorvenyt.html

Tehát vagy bemegy mindenki, aki szavazni akar a jegyzőhöz. vagy ügyélkapun keresztül regisztrál. Azonban csupán 1,3 millió polgártársunknak van ügyfélkapuja, és 8 millió a választásra jogosultak száma, ebből következően 60%-os részvételi aránnyal számolva legalább 3,5 millió választásra jogosultnak be kellene mennie személyesen az okmányirodába, hogy ügyfélkapuja lehessen. Tehát a Fidesz célja az, hogy a 60%-os részvételi arányt extrém módon csökkentse annak érdekében, hogy a saját elkötelezett szavazótábora (ami már szerencsére nem több, mint 1,5 millió választó) az egyfordulós választáson a népszerűtlenség ellenére többségbe kerüljön.

Ha ezt így megszavazza a három szombathelyi országgyűlési képviselő – Puskás Tivadar, Hende Csaba és Ágh Péter -, akkor bűncselekményt fognak elkövetni! Ha most nem is fog ellenük büntetőeljárás indulni, akkor a Polt Pétertől megszabadított ügyészség legkésőbb 2014 májusában megindítja ellenük is az eljárást. Ebben biztos vagyok!

Ugyanis az az országgyűlési képviselő, aki olyan törvényt szavaz meg, ami korlátozza a magyar állampolgárok választójogát, megsérti az Alaptörvény Alapvetés fejezet C) cikkelyét.

(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

Aki megszavazza a Parlamentben, hogy korlátozva legyen a választójog, az a Magyar Állam elleni összeesküvésben vesz részt! A kísérlet is büntetendő!

Büntető Törvénykönyv:  Az alkotmányos rend elleni szervezkedés

139/A. § (1) Aki olyan szervezetet hoz létre, vagy vezet, amelynek az a célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig; aki ilyen szervezetben részt vesz, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Nem büntethető az alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt, akinek önkéntes elállása következtében a szervezkedés folytatása elmarad, vagy aki annak folytatását önként megakadályozza.

Ajánlott irodalom:

http://www.ekint.org/ekint/ekint.news.page?nodeid=500

http://www.ekint.org/ekint/ekint.news.page?nodeid=557