Az állam lopni fogja a szombathelyi vagyont is?

Úgy tűnik, folytatódik az őrület. Azt nem tudom, ki fog ennek megálljt parancsolni, de engem mélységesen felháborít, hogy Magyar Köztársaság (jó, tudom: Magyarország) nem tartja tiszteletben a magántulajdont.

Most éppen arról van szó, hogy az egykor még oly tisztességesnek tűnő, de most már kíméletlenül machiavellista Navracsics miniszter benyújtotta a Parlamentnek a járások kialakításáról szóló salátatörvényt.

http://www.parlament.hu/irom39/06590/06590.pdf

Ezen törvény-tervezet 2. paragrafusa szerint a települési önkormányzat mindazon vagyona és vagyoni értékű joga, ami szükséges a járási feladatok ellátásához, 2013. január elsejétől térítésmentesen a Magyar Állam tulajdonába kerül.

Anyátok!

Tehát ha véletlenül Szombathelyen is lesz járási központ, akkor ingyenesen odaadjuk Simicska Lajosnak és Nyerges Zsoltnak Orbán Viktornak az okmányiroda épületét. No, persze! A Szova Zrt., mint gazdasági társaság tulajdonában álló épületet akarják államosítani? Ezek tényleg nem normálisak. Már várom azt a közgyűlést, amikor Puskás polgármester beterjeszti ezt a napirendi pontot. A határozati javaslat aláírásakor fogja elárulni a városát!

Mondjuk van egy egyszerűbb megoldás is: legyen Sében vagy Tanakajdon a járási központ. Vagy Felsőőrön. Mi pedig szombathelyiek búslakodva bejárogatunk majd a nem járási központ okmányirodánkba az ügyeinket intézgetni. A kormányhivatal munkatársai meg a fidesz-idióták meg majd odamennek, ahova akarnak.