Lazáry mégis beismerte

Lazáry Viktor, aki még soha nem szívott fel kokaint az agyába, és soha nem járt hajókon rendezett drogos bulikon a Balatonon és az Adrián, azt nyilatkozta, hogy kényszerítés bűntette miatt feljelentést tesz.

Kényszerítés bűntette és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek az illetékes Rendőrkapitányságon.  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/drogvad_egy_szombathelyi_varosvezeto_ellen_video

Elég nyilvánvaló, hogy Lazáry szerint azzal követtem el kényszerítést, hogy kedden a frakciónk nevében bejelentettem, amennyiben nem mond le a birtokunkban lévő felvétel tanúsága szerint drogozó valamelyik fideszes politikus a tisztségéről csütörtök 11 óráig, akkor azt nyilvánosságra hozzuk.

tony_montana_lazary

Nézzük, mi szerepel a kényszerítésről a Büntető Törvénykönyvben:

195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Természetesen a kényszerítésre hivatkozás ebben az esetben balgaság. Emlékezzünk csak Torgyán doktor hányszor mondta valakinek anno a Parlamentben, hogy „monnyon le”, mert így lesz, meg úgy lesz – mégsem mondott le senki sem, mint ahogy most sem.

De elemezzük csak, mit is mond ezzel Lazáry! Logikája szerint én a felvételen szereplő drogost fenyegetéssel arra kényszerítettem, hogy „valamit tegyen”, azaz tisztségéről lemondjon. Márpedig a „valamint tenni” csak annak szólt, aki a felvételen szerepel.

Ezzel Lazáry a „fenyegetést” magára vette! Saját maga ismerte be, hogy mégis őt lepleztük le!

A feltételezett kényszerítés sértettje ugyanis az a személy, aki a videón port szippant az orrába, majd akkurátusan a maradék anyagot szétkeni a szájüregében. De csak akkor, ha fideszes városvezető Szombathelyen. Ugyanis az ultimátum így szólt:

Czeglédy közölte: a szocialista frakció 48 órás ultimátumot ad ez érintett politikusnak, hogy mondjon le a pozíciójáról, mivel „egy droggal élő, drogfüggő ember ne irányítson egy 80 ezres várost”.
Ha az illető lemond, a felvételeket (fotók és videók) nem hozzák nyilvánosságra, de a bizonyítékokat akkor is átadják a rendőrségnek, hiszen a keménydrogokhoz csak illegális úton lehet hozzájutni. http://www.alon.hu/fokusz/mszp-kemenydrog-fuggo-az-egyik-szombathelyi-varosvezeto

Kényszerítés,  Kedves Viktor?! Itt az idő a lemondásra és a hatóságokkal való együttműködésre (például annak elmondására, kitől vetted vagy ki adta a kokót). Egy módon tisztázhatod csak magad, ha mihamarabb hajmintát adsz a rendőrség által kirendelt igazságügyi szakértőnek, és az a teszt is negatív lesz! Hajrá!

http://hvg.hu/itthon/20130927_MSZP_hajminta_kell_Lazarytol_nem_vizeletm

http://www.hir24.hu/belfold/2013/09/27/kokainozas-semmit-nem-er-lazary-gyorstesztje/

“Lazáry mégis beismerte” bejegyzéshez 37 hozzászólás

 1. Minden bizonnyal én vagyok extra naiv, de nem értem, mire jó ez a tagadjunk-körömszakadtáig-politika. A felvétel laikusok számára is elég félreéthetetlen, hacsak valóban nem létezik egy “separated at birth” jellegű alteregója az illetőnek. Másrészről, ha a végkimenetel úgyis bukta lesz (hiszen ezekben az esetekben elég könnyen bizonyítható egy-egy felvetés – hajminta, stb.), minek futni a felesleges köröket? Jót tesz valakinek ha heteken keresztül egy ilyen üggyel szerepel a médiában? Konkrétan senkinek sem jó. De mondom, én nagyon naiv vagyok…

 2. Ez nálunk már a politikai folklór része. Tagad körömszakadtáig, aztán mikor már mindenki rá figyel, még pluszban az is kiderül, hogy ellopta a nagymama ezüstjét… 😛
  Már az első drogteszttel lebuktatta magát. 😀

 3. Nincs abban semmi halálos vétség, ha valaki kábszerezik, hiszen mindenki függ valamitől! – ugye Lazáry Úr!
  Az viszont több mint álszentség, ha ezt egy olyan politikus teszi, aki egy szál spangliért akár 2 évre küldi börtönbe a fiatalokat. Az meg végképp arcátlanság, és farizeus effektus hogy ezt egy álkeresztény, erkölcstant támogató politikus teszi.

 4. Ha tényleg magyarázni kell, hogy ez a drogügy nem ránk tartozik, és lenne más, amivel DOLGOZNI kellene, akkor szomorú vagyok. Miért tartozik a közre, hogy egy szerencsétlen beteg ember ott van pozícióban? Mielőbbi gyógyulást kívánok neki, sok erőt, kitartást. A többi óvodásnak pedig egy értelmes, célokkal teli munkahelyet, ha felnőttek.

  A másik katasztrófa, amit sikerült elérni: teljes közönyösség van rajtam, befizetem az adómat és közönyös vagyok már, mit csinálnak vele, de teszem a dolgomat a legjobb tudásom szerint.

  1. Ez a vélemény nagyon sántít, önértékelés, önigazolás szintű!
   A “szegény beteg ember…” pedig sajnálatos minősítése Lazárynak, sem szegény, sem beteg, csak egy öntörvényű alakról van szó! – aki eddig élt, visszaélt a bizalommal, a poziciójával, amiben a városban a leggyengébb.
   Különös a trafik mutyi révén számtalan rokkant, kis trafikjából élt “szerencsétleneket” nem sajnálták, zsinórba kirugták, mindegy hány éves gyakorlatuk volt! “Mutyi-Orbán”- klán szépen simán besétál a saját utcájába… zsákutcába.

   1. Igazad van. Aki alkoholista, vagy drogozik, az nem szegény beteg, hanem egy önző pöcs, aki bármit és bárkit arra használ, hogy a fejét kinntartsa a vízből.

 5. Kedves Lazáry úr!Nem ismerem magät,pedig 33 éve szombathelyi vagyok,de arról megbizonyosodtam hogy önök a tagadás és a hazugság nagymesterei.Lásd:FIDESZ,MSZP,Tök mindegy melyik pártot írom mind hazudik.Rajtunk röhög EGÉSZ európa, jó lenne ha kurv@ gyorsan észbe kapnának!!!!!!!!!Az ilyen balf@sz megmozdulásaikkal meg még olajat öntenek a tűzre!Lehet hogy kedves Orbán apánk ki akar vonulni az Unióból,de ez nem azt jelenti hogy mindenki egyetért az idegbeteg Bécsben kezelt idióta elveivel,ami sajnos magukra is átragadt!!!!!!!

  1. Gyászos lenne kivonulnia a “Mutyi-Orbánnak”, hiszen onnan várják a milliárdnyi eurókat az újabb fejlesztésekhez, ha lesz hozzá magyar mani……

   Elképzelni is őrültség kilépni, az a több mint 500 000 magyar különböző koru ember, fiatal, akik az “Mutyi-orbán” 3 éve alatt elhagyta az országot, a jövőben némi euróval és vízummal, útlevéllel közlekedhetnének haza és vissza.
   Istentelen világot teremt ez a hatalommániás stadionos “Mutyi-orbán”

   Ma már NEM SZAVAZNÁK meg az UNIÓBÓL való kilépést az emberek!!!

 6. Kedves Czeglédi úr! Nagyon hiányzik az alpolgármesteri tisztség? Nem volt elég a csalásból?Talán a munkával kellene elől járni,nem egymás gyalázásával.Jók a magyar közmondások! Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Röhej!!!

 7. Mivel ön kimondta konkrétan névvel azt hogy ő kokainozik igy
  a feljelentés teljessen korrekt lazárytol akkor ha tényleg nem drogos , ha drogos akkor úgyis ő baszik rá ha nem az akkor meg ön !
  😀

 8. A “leleplezés” előtt kik voltak azok a képviselők, akik idegesen a telefonjukat babrálták? Nyílt titok a városban, hogy nem L.V. az egyetlen függő. Azért nem mondott le senki, mert nem tudták, ki is van a videón. Ügyes volt Czeglédy úrtól, bár nem a kívánt eredmény született. Mert mi történt volna, ha valaki más (aki talán súlyosabb függő) mond le, mint aki a felvételen van? Ez így volt jól kitalálva, volt esély több legyet ütni egy csapásra. Várjuk meg a teljes hosszúságú videót, mert 100% a létezése. Gyanítom, hogy még nincs vége ennek a történetnek, legalábbis nagyon bízok benne, hogy nem ez volt az összes lőszer…

   1. Azért ne fekete-fehér és teljesen homályos legyen, mert ha az elfogadható akkor holnap én magam öltözök be Czeglédynek és ruha nélkül üvöltözve fogok a Derkón futkozni és felteszem mint leleplező videót…
    Tökéletes minőség ami bizonyíték. Ilyent bárki tud készíteni.
    Azért vidáman telnek nektek a napjaitok a Városházán. Látom magam előtt bejön a Marton, odaszól a Lazárynak: Tolunk egy csíkot? És fél perc múlva Zsolti már készre is ossza a cuccot és mehet a szippantás :DD
    Kellene egy jó ütős MSZP program a hülyeséghajtás helyett és akkor a nép magától elzavarja a Fideszes brigádot jövőre…
    Apropó miért kapcsoják le a közlekedési lámpákat a legnagyobb sötétben reggel fél 7-kor? Ez pl. valós probléma…

    1. Valahol igazad is lehetne, de nem tudom mire számítasz egy telefonos videónál? 3D hatásra? Jó lett volna egy riporter is a helyszínen, aki esetleg közvetíthette volna, talán utána egy rövid villáminterjút is készíthetett volna. Ugyan már…. Kis pénz, szar minőség… Amúgy amit leírtál, elég életszerű. Te is tudsz valamit?:-)

     1. Persze életszerű, kb annyira mint a nagy leleplezés 😀
      Azt még kihagytam, hogy előtte felhívják az Ágh Petit is, hogy van friss cucc érdekli -e. A party közepén meg bejön az öreg, hogy gyertek gyerekek, mert telefonált a Viktor, átküldött pár dolgot és mennünk kell megszavazni 😀

 9. kezd már rohadtul unalmas lenni a sok képmutató mocskos politikus, fidesz, mszp, dk, …stb nem más mint egy vérszívó pióca … szó szerint!

 10. Tény kedves Vipera, h nagy követ dobtál az amúgy távolról sem posványos szombathelyi közélet-politika állóvízébe… elismerésünk. Még a Fletó mondta a 2006-os kampányban, a politika a politikusoké… tehát nem elsőáldozó gyerekek mentalitás van a közegben, h jaj a csúnya Czeglédy mennyire inkorrekt volt.. arról szól, h legyőzni a másikat, aki ebben morális gátakat szab az menjen sakk-szakkörbe. Érdeklődve várjuk a fejleményeket, aztán lassan aktivizálódunk mi is, nem óhajtunk kimaradni ebből a mocskolódásból (sem).

  alles gute

 11. Sajnalatos, hogy a magyar politika itt tart, nem jut egyröl a kettöre, csak egymas gyalazasaval foglalkozik (persze mindezt teszik masok megkeresett penzevel), nem az orszaggal magaval, amig ilyenek vannak, mint EZ a KETTÖ, addig nem is valtozik semmi…ovoda az egesz…sajnos azt kell mondjam, örülök, hogy nem elek itt…mIATTATOK!!!

 12. szerintem meg baszódj meg az ékezetek nélküli nagyképűségeddel.. a Kárpát-medence kemény hely, nincs szükség ilyen fosokra itt, mint te.. hülye

  régebben megmérgezték a politikai ellenfelet, vagy agyonlőtték (Borgiák, + a “nagy” francia forradalom

  mert te hol élsz? ott nem így van a politika csimpánz?

 13. Az egész fidesz úgy mocskos, ahogy van, de komolyan mondom ez az szhelyi delegáció a párját ritkítja. ezek a legszánalmasabbak, és legguszttustalanabbak.
  makogós puskás, aki papír segítsége nélkül talán még bemutatkozni sem tud, de ő a POLGÁRMESTER. hende, a honvédelmi miniszter, aki talán életében még egy “búcsús” puskával sem lőtt… molnár alpolgármester úr, aki ittasan ül a volán mögé, mert neki szabad. lehetne itt még a nyelvvizsga nélküli szabóról még régebbről beszélni, de felesleges…nem beszélve a pökhendi stílusról, ahogy ezek beszélnek, meg úgy mennek az utcán, mintha ők lennének az atyaúristen faszai, lásd rettegi. azt már meg sem kell említeni, hogy hogy a picsába lehet valaki olad városrész képviselője, amikor hermánban éli az életét??
  úgyhogy minden összevetve simán el tudom képzelni ezt a drog-dolgot, mert nem áll távol ettől a mocskos brigádtól, ami a városházán a mi adónkból érzi jól magát…
  ébredj már szhely!!

  1. Ezt mi is megtapasztaltuk itt Szombathelyen, ahol nem régóta lakunk!
   Hihetetlen, hogy az ügyintézések során is a gőg, a pökhendiség, a vélt “feljebb rendűség” sugárzik belőlük. A fidesznyikok kommunikációja pedig kimerül a baloldal ócsárlásával, minősítgetésével, vagyis visszautalgatásokkal,
   AHELYETT, hogy a várost tennék élhetőbbé, a lakóházak környékét tennék szemmel láthatóan szebbé, parkosítottabbá, patkány mentessé, stb.
   Ajánlom a BAL OLDALNAK, fogjanak össze és FOGADJON minden egyes baloldali képviselő és aktivista egy FÁT, vagy ládákba ültetett örökzöldet, amelyeknek ÖNTÖZÉSÉT a nyári nagy melegben megteszik. Ezek minden egyes megtett alkalmáról pedig készítsenek felvételt és a felvételeket megismételve tegyék fel a honlapjukra, hogy lássák az emberek, hogy ők legalább tesznek a természetért, a lakók környezetéért CSELEKEDETBEN is!

 14. A blog írója évek óta közéleti szereplőként viseli mindig ugyanazt a „bélyeget” (mivel mást nem tudnak ellene felhozni )és érdekes módon sokan észre sem akarják venni,hogy már rég megtanult jó emberként, helyesen élni. De ha nem is tesz mindig mindent jól, igyekszik ember maradni és tenni másokért. Remélem, ha egyszer visszanéz az életére, büszkén teheti majd, s elmondhatja, hogy, mindig kereste a jót, és sokaknak segített. Vajon hányan merték volna felvállalni a kommentelők közül(nem csak az itteniekre értem), hogy felállnak szemtől-szembe és feltárják a nyilvánosság előtt a kapott információt,aztán továbbviszik a város érdekében? És kérdezem,hol a határ a magánügy és közügy között? Hányan bújnának a „magánügy”kifejezés mögé?Sokan csak az arc és névtelenség álarca mögött mernek véleményüknek hangot adni vagy csak úgy útszéli stílusban azzal a jóérzéssel nyugtázni soraikat,hogy”na most aztán jól odamondtam neki!” A bagolyhoz annyit tennék,hogy a bibliában is találni idézetet:”az dobja rá az első követ,aki sohasem vétkezett”Azt hiszem, ha az igazságból most nem tudják eltüntetni az”I”-t,már mindnyájan nyerünk.

 15. Az a legnagyobb baj, hogy ez így fog folytatódni a választásokig…:( Mármint az egymás mocskolása… És aztán majd csodálkoznak, ha nem lesz magas a részvételi arány – szerintem mi, jóérzésű emberek nem akarunk résztvenni ebben a sárdobálásban… Vagy, ha mégis elmegyünk, mert hát állampolgári kötelesség, akkor a szavazatunkat egy harmadikra adjuk le… Csak nehogy a jobbik legyen az!…

  1. Veronika jogos és lehet hogy ez fog bekövetkezni, Bár akkor már ugrasszuk ki a nyulat a bokorból a Jobbikkal ! Merthogy ettől félnek mint jobb és bal oldalon ,edig ha tükörbe néznének nem lenne szebb a látvány mint amikor a Jobbik néz tükörbe !!! SŐT!!!

 16. Czeglédy Úr!
  Fiamat pár hete kirabolták a Domusnál. Az elkövetőt elfogták. Igaz, hogy vagy 3 oldalnyi ügye van folyamatban, de ennek ellenére kiengedték, és továbbra is garázdálkodhat .
  Tegnap este fél nyolckor, 15 éves lányom ment a Szürcsapó utcában a Domus felé. Amikor az utca másik oldalán lévő , számára ismeretlen csoportból szólogatták. Mivel nem reagált semmit, az egyik tróger utána ment biciklivel, és a fenekére csapott egy nagyot, majd az ijedtségén jót szórakozva, röhögve eltekert.
  Most még csak „ennyi” történt, de ki tudja, holnap már mire vetemednek ezek a lakótelepet lezüllesztő szőröstalpúak?!
  Mi az azonosság a két dologban? Először, hogy mindkettő az ön választókerületében történt?!
  Hogy mindkettőnek „C típusú” kissebségi állampolgárok voltak az elkövetői!? Kiket ön előszeretettel ajándékoz tűzifával, élelmiszer csomaggal, így biztosítva a szavazótábora méretét.
  Megkérem, sőt követelem , hogy a hatalom mindenáron történő megszerzése mellett, először tegyen rendet a saját választókörzetében!
  Ne csak parkot újíttasson fel, osztogasson ezt azt, hanem tegyen rendet a támogatottjai körében!
  Mert ha egy körzetben nem tud rendet tartani, akkor mit tudna kezdeni, egy egész város vezetésével?
  Nem hablaty mellébeszélő, másra mutogató választ várok öntől! Hanem cselekedetet, rendre utasítást, a körzetében egyre erőszakosabbá váló jellemzően betelepített roma „kissebség” körében.

 17. drogosok ne vezessék a várost ne legyen hatalom a kezűkbe becstelen egyének huzzanak el a pokolba vegyenek nekik szopatos bábukat

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.